Wij helpen jou omdat je om welke reden dan ook bent vastgelopen in jouw ontwikkeling. Vaak komt dit tot uiting in mentale of lichamelijke klachten of leidt het tot problemen in het contact met anderen. Voorbeelden zijn: je overwerkt voelen, het ontwikkelen van angst en stemmingsklachten of regelmatig een gevoel ervaren van boosheid of agressie. We kunnen je ook helpen bij lichamelijke klachten waar de dokter geen goede verklaring voor heeft.

Wij helpen je bij het vinden van een oplossing. In onze aanpak bedenken wij lichaams- en bewegingsgeoriënteerde werkvormen. Het gaat er om dat jij daarin iets belangrijks voor jezelf ontdekt en beleeft. Zo ontstaat er letterlijk en figuurlijk beweging in voor jou vastzittende patronen.

Een nieuwe ervaring verruimt jouw keuzes. Je leert bijvoorbeeld jouw lichaam beter te voelen en jouw emoties beter te reguleren. Je leert iets belangrijks te delen of grenzen te stellen. Vaak ben jij na onze hulp milder naar jezelf en voel jij je weer rustiger, krachtiger en zelfverzekerder.