Maikel Staring is 35 jaar en is eigenaar van Ervaring Rijker. Maikel heeft met name ervaring in de (gesloten) jeugdzorg en de geestelijke gezondheidszorg. Hij is opgeleid tot psychomotorisch therapeut en trainer Verbindend Gezag. Op dit moment volgt Maikel de driejarige opleiding Somatic Experiencing, lichaamsgerichte traumatherapie. Meer weten? Bekijk hier zijn curriculum vitae.

Lucas Hulst is 26 jaar en is opgeleid tot bewegingsagoog en psychomotorisch therapeut. Door sport en bewegen als middel te gebruiken, weet Lucas snel aan te sluiten bij de beleving van kinderen en jongeren. Naast de individuele behandelingen leidt Lucas de groepstherapie op de woensdagmiddag.

Mari van Moergastel is 53 jaar en is opgeleid tot dramatherapeut, met als specialisatie fysiek spel en lichaamsgericht werk. Hij heeft ruim 25 jaar ervaring in de psychiatrie. Zijn werkwijze is speels, enthousiast en systeemgericht. Mari’s ervaring is dat iedereen zich kan ontwikkelen, hoe ingewikkeld een situatie soms ook lijkt te zijn. Het geeft Mari veel voldoening om daar een bijdrage aan te leveren.

Kelsey Korsman is 25 jaar, opgeleid bewegingsagoog en psychomotorisch therapeut in opleiding. Kelsey past zijn kickboks ervaring toe om spanning te ontladen en grip te laten verkrijgen op lichaamssignalen en emoties. Daarbij zorgt hij voor een ontspannen en veilige sfeer. Kelsey werkt zowel individueel als in groepsverband.