Maikel Staring is 36 jaar en is eigenaar van Ervaring Rijker. Maikel heeft met name ervaring in de (gesloten) jeugdzorg en de geestelijke gezondheidszorg. Hij is opgeleid tot psychomotorisch therapeut, lichaamsgericht traumatherapeut (Somatic Experiencing) en trainer Verbindend Gezag. Meer weten? Bekijk hier zijn curriculum vitae.

Lucas Hulst is 28 jaar en is opgeleid tot bewegingsagoog en psychomotorisch therapeut. Door sport en bewegen als middel te gebruiken, weet Lucas snel aan te sluiten bij de beleving van kinderen en jongeren. Naast de individuele en gezinsbehandelingen leidt Lucas de groepstherapie op de woensdagmiddag.

Mari van Moergastel is 54 jaar en is opgeleid tot dramatherapeut, met als specialisatie fysiek spel en lichaamsgericht werk. Hij heeft ruim 25 jaar ervaring in de psychiatrie. Zijn werkwijze is speels, enthousiast en systeemgericht. Mari’s ervaring is dat iedereen zich kan ontwikkelen, hoe ingewikkeld een situatie soms ook lijkt te zijn. Het geeft Mari veel voldoening om daar een bijdrage aan te leveren.

Kelsey Korsman is 26 jaar, opgeleid bewegingsagoog en psychomotorisch therapeut. Kelsey past zijn kickboks ervaring toe om spanning te ontladen en grip te laten verkrijgen op lichaamssignalen en emoties. Daarbij zorgt hij voor een ontspannen en veilige sfeer. Kelsey werkt zowel individueel als in groepsverband.